POLITICA DE CONFIDENTIALITATE
Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal
DARCOM CONSTRUCT SRL în calitate de autor, proprietar,
administrator al site-uluihttps://www.mayahouse.ro, respectă
caracterul privat şi securitatea prelucrării datelor cu caracter personal
ale fiecărei persoane care vizitează acest site în vederea informarii sau
cererii de oferta referitoare la serviciile noastre.

În conformitate cu dispoziţiile Regulamentului (UE) 2016/679 al
Parlamentului European şi al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind
protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu
caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date şi de
abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecţia
datelor), DARCOM CONSTRUCT SRL are obligaţia de a prelucra în
condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate mai jos, datele
personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al
familiei dumneavoastră ori o altă persoană.

DARCOM CONSTRUCT SRL se obligă să păstreze confidenţialitatea
datelor personale furnizate de dumneavoastră prin intermediul site-
uluihttps://www.mayahouse.ro prin completarea unui formular,
trimiterea unui email sau apelarea unuia dintre numerele de telefon
puse la dispozitie.
Scopul acestor termeni si conditii este sa va explice ce date
prelucram, de ce le prelucram si ce facem cu ele. Luam in serios
confidentialitatea si nu vindem niciodata liste sau adrese de e-mail.
Suntem constienti ca datele cu caracter personal va apartin, de
aceea depunem toate eforturile sa le stocam in siguranta, pe
servere securizate si sa le prelucram cu atentie.

Toate paginile Site-ului sunt proprietatea DARCOM CONSTRUCT
SRL, CIF: RO16779609, Reg. com.: J28/608/2004, cu sediul in Str. G-
Ral Magheru, Nr. 17, Bl. A6, Sc. 3, Et. 3, Ap. 14, C.P. 235200, Caracal,
Judet: Olt. Pentru ca datele dumneavoastra sa fie prelucrate in
siguranta, am depus toate eforturile sa implementam masuri
adecvate pentru a proteja datele cu caracter personal pe care ni le
transmiteti.
Ce informatii colectam
Vom fi nevoiti sa va cerem anumite date personale, pentru a va putea
oferi cel mai concret raspuns sau oferta de servicii, atunci cand acestea
sunt solicitate de dvs prin intermediul website-ului
https://www.mayahouse.ro, adreselor noastre de email sau prin
apelarea unuia dintre numerele de telefon puse la dispozitie.
Noi sau terte parti vom colecta de asemenea alte date personale despre
dvs sau dispozitivele utilizate de dvs pentru accesarea website-ului
nostru. Facem acest lucru utilizand cookies. Pentru mai multe detalii, va
rugam cititi Politica de cookies.
Date de Contact
Atunci cand ne trimiteti o solicitare pentru a ne intreba despre serviciile
pe care vi le putem oferi, va vom cere anumite date de contact. Datele
de contact pot include unele sau toate dintre urmatoarele: nume si
prenume, numar de telefon, adresa de email, numele societatii
comerciale, emailul societatii comerciale.
Date despre Dispozitive
Colectam de asemenea, in mod automat, date referitoare la vizita dvs
pe website-ul nostru. Aceste date pot include unele sau toate dintre
urmatoarele: date referitoare la tipul dispozitivului utilizat (smartphone,
tableta, laptop) – locația acestuia, adresa IP, tipul de echipament
hardware, informații în legătură cu intervalul orar precum și data la care

a fost folosit website-ul nostru, rezolutia ecranului, date despre sistemul
de operare si browserul utilizat.
Datele despre tipul dispozitivului utilizat, browserului si rezolutia
ecranului sunt colectate in mod automat de catre Google, iar acestea
sunt utilizate de catre noi pentru a optimiza modul in care se afiseaza
paginile websiteului pentru diferite tipuri de dispozitive – datele sunt
anonime si nu pot fi utilizate pentru a va identifica pe dvs ca persoana
individuala.
Modalitati de colectarea de date cu caracter personal
Datele cu caracter personal vor fi colectate prin urmatoarele modalitati:
 prin formulare de contact de pe site-ulhttps://www.mayahouse.ro
 prin adresele de email puse la
dispozitie:mayapredeal@yahoo.com
 prin apelarea numerelor de telefon puse la dispozitie: 0766 583
897 si 0766 583 893
Scopul colectării datelor
Atunci când ne furnizaţi datele cu caracter personal, DARCOM
CONSTRUCT SRL le va utiliza în următoarele scopuri declarate, dacă
nu se specifica în alt fel:
 pentru a ne asigura că pagina de web este relevantă pentru
nevoile dumneavoastră;
 pentru a vă trimite oferta personalizata de servicii, ca raspuns la
solicitarea dumneavoastra;
 pentru intocmirea formalitatilor si a documentelor necesare
contractarii sau vanzarii de servicii (facturi, contracte)
 transmiterii de oferte si alte informatii, prin adresa de
email, telefon, SMS sau alte mijloace de comunicare cu privire
la serviciile noastre

Utilizarea datelor statistice şi a datelor anonime
DARCOM CONSTRUCT SRL poate folosi datele statistice sau datele
anonime rezultate în urma prelucrării în următoarele scopuri:
 realizării de rapoarte / analize;
 realizării de informari în scopuri proprii;

Cui dezvaluim datele dvs personale
Nu vom vinde, schimba, sau distribui in orice fel datele tale personale,
fara acordul tau explicit, cu exceptia solicitarilor legale, conform
prezentei politici de confidentialitate.
DARCOM CONSTRUCT SRL poate dezvălui datele cu caracter personal
către terţi dacă acest lucru este cerut de lege sau în cazurile de bună-
credinţă în care aceste acţiuni sunt necesare pentru conformarea la
dispoziţiile legale; protejarea şi apărarea drepturilor de proprietate ale
DARCOM CONSTRUCT SRL şi ale site-uluihttps://www.mayahouse.ro,
acţionarea în circumstanţe de urgenţă pentru protejarea siguranţei
personale a angajaţilor, utilizatorilor de produse sau servicii.
De asemenea, putem dezvălui date cu caracter personal către terțe
companii pentru susținerea activitătilor publicitare (Newsletter, Adwords,
Facebook, Instagram, Analytics, Agentia WEB, Hotjar, Mailchimp,
Furnizorul Serviciului de SMS, Google, Search Console, Yahoo, etc.),
organisme financiare, entitati care lupta impotriva fraudei, furnizori de
servicii tehnologice, cu care avem incheiate contracte cu clauze de
confidențialitate.

Atunci când DARCOM CONSTRUCT SRL este solicitat să furnizeze date
cu caracter personal sau nu se permite acest lucru, vor fi dezvăluite
doar acele date necesare îndeplinirii stricte a obiectului solicitării.
DARCOM CONSTRUCT SRL va furniza datele dvs personale, asa cum
sunt enumerate mai sus, angajatilor societatii sau tertelor parti (fotograf,
cameraman,bucatar,firma catering, etc), in scopul realizarii serviciilor
solicitate.

Drepturile dvs cu privire la modul in care utilizam datele dvs
personale
Orice informaţie furnizată de dumneavoastră va fi considerată şi va
reprezenta consimţământul dumneavoastră expres ca datele
dumneavoastră personale să fie folosite de DARCOM CONSTRUCT
SRL numai in scopurile pentru care acestea au fost oferite.
Daca doriti retragerea consimţământului, actualizarea datelor sau
stergerea definitiva a datelor dumneavoastre personale, acest lucru se
poate face oricand, prin trimiterea unui email
lamayapredeal@yahoo.com, în vederea exercitării drepturilor dvs. în
conformitate cu GDPR.
4. Prin citirea prezenței Politici ați luat la cunoștință de faptul că
vă sunt garantate drepturile prevăzute de Regulament,
respectiv:
 de a fi informați cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastră cu
caracter personal, articolul 13 și 14 dinRegulament;
 de acces la datele dumneavoastră cu caracter personal, articolul
15 dinRegulament;
 de rectificare a datelor dumneavoastră cu caracter personal
articolul 16 dinRegulament;

 de ștergere (“dreptul de a fi uitat”) a datelor personale, articolul 17
dinRegulament;
 de a obține restricționarea prelucrării, articolul 18 din Regulament;
 la portabilitatea datelor, articolul 20 dinRegulament;
 de a vă opune prelucrării datelor personale care vă privesc și să
solicitați rectificarea, actualizarea ori ștergerea datelor în condițiile
legii-în cazul datelor cu caracter personal prelucrate pentru
scopuri de marketing direct, acest drept poate fi exercitat oricând,
în mod gratuit și fără justificare, articolul 21 dinRegulament;
 de a nu fi supus unei decizii individuale cu caracter automat,
inclusiv crearea de profiluri articolul 22 dinRegulament;
 de a depune o plângere la Autoritatea de
supraveghereANSPDCP , articolul 77 dinRegulament;
 de a vă adresa justiției în cazul în care s-au constatat încălcări ale
legislației în materie, articolele 78 – 79 din Regulament.

Vă puteți exercita aceste drepturi trimițând un e-mail
lamayapredeal@yahoo.com sau prin accesarea formularului de
contact la adresahttps://www.mayahouse.ro/contact/

Prevederi speciale legate de minori
Minorilor care nu au împlinit vârsta de 14 ani nu li se permite solicitarea
de servicii sau orice comunicații pe site-ulhttps://www.mayahouse.ro,
decât dacă aceasta se realizează în numele minorului de către
reprezentantul legal sau tutorele minorului în cauză, conform legii.
Minorii care au implinit vârsta de 14 ani pot solicita servicii sau primi
comunicații de la DARCOM CONSTRUCT SRL numai dacă au acordul
reprezentantului sau tutorelui legal, conform legii.

De asemenea, orice persoană care ne furnizează datele personale prin
intermediul site-ului sau alte aplicații sau dispozitive acoperite de
această Politică garantează că este major, respectiv are capacitate
deplină de exercițiu.
Orice colectare sau prelucrare de date cu caracter personal ale minorilor
se va realiza numai în condițiile legii, și având în vedere cele de mai
sus.

Durata prelucrării datelor
Va fi determinată în general de momentul exercitării dreptului
dumneavoastră la opoziție, în conditiile art. 21 alin. 2 din Regulamentul
European nr. 679/2016. De asemenea, DARCOM CONSTRUCT SRL
poate stoca datele cu caracter personal pe o perioada de 1 an de zile, în
scop probatoriu și de arhivare.
Totodată, stocarea datelor personale pentru o perioadă mai îndelungată
de timp se poate realiza pentru realizarea de statistici, îmbunătățirea
serviciilor, administrarea conturilor clienților, cercetare / studii de piață.
Contactati-ne
Daca aveti nelamuriri sau intreabari cu privire la Politica de prelucrare a
datelor cu caracter personal, sau daca doriti sa va exercitati drepturile
dvs descrise mai sus, ne puteti contacta la adresa de
emailmayapredeal@yahoo.com.
POLITICA DE COOKIES
Ce este un cookie?
Un “cookie” (“browser cookie”, “HTTP cookie” sau “internet cookie”) este
un fișier de mici dimensiuni, format din litere și cifre, ce poate fi stocat
pe terminalul utilizatorului (computer, mobil sau alt echipament de pe

care se accesează Internetul). Cookie-ul este instalat prin solicitarea
emisă de către un web-server unui browser (ex: Internet Explorer,
Chrome, Safari) și este complet “pasiv” (nu conține programe software,
viruși sau spyware și nu poate accesa informațiile de pe hard-disk-ul
utilizatorului). Durata de existență a unui cookie este determinată.
De ce folosim cookies?
Această tehnologie de stocare automată a datelor este utilizată pentru a
colecta informații ca: tipul de browser, sistemul de operare etc. Folosim
cookies pentru a îmbunătăți utilizarea și funcționalitatea site-ului nostru
și pentru a înțelege mai bine modul în care vizitatorii îl utilizează.
Cookie-urile noastre permit identificarea în timp a utilizatorilor care au
mai vizitat site-ul nostru, fără a compromite datele cu caracter personal.
Pentru a vă oferi cele mai bune servicii, vom folosi atât cookie-uri
„permanente”, cât și „cookie-uri de sesiune”.
Cookie-urile permanente servesc la a vă oferi o navigare mai bună pe
site-ul nostru.
Dezactivarea acestor cookie-uri nu afectează posibilitatea utilizării site-
ului.
Datele stocate în cookie-urile de sesiune sunt valabile numai pentru
vizita dumneavoastră curentă și oferă posibilitatea utilizării depline a
serviciilor disponibile pe site-ul nostru.
Ce tip de cookie-uri utilizam:
Cookie-urile strict necesare
Acestea sunt cookie-uri esențiale care vă permit să navigați pe site-ul
nostru și să folosiți caracteristicile sale. Aceste cookie-uri nu colectează
informații despre dumneavoastră care ar putea fi folosite pentru
publicitate sau pentru a înregistra activitatea pe internet.

Cookie-urile de performanță
Acestea colectează informații despre modul în care folosiți website-ul,
care sunt paginile vizualizate cel mai des și dacă întâmpinați mesaje de
eroare. Acestea nu colectează informații care vă pot identifica, toate
datele fiind anonime. Cookie-urile de performanță sunt folosite doar
pentru a îmbunătăți modul în care funcționeaza site-ul.
Cookie-uri privind funcționalitatea
Acestea înregistrează alegerile pe care le faceți (cum ar fi limba
preferata) și vă oferă caracteristici de utilizare personalizate. Ele pot
înregistra modificările pe care le-ați făcut pe site. Informațiile pe care le
colectează pot fi făcute anonime. Ele se refera strict la website-ul nostru
și nu pot urmări alte website-uri pe care le vizitați.
Cookie-urile de direcționare
Acestea vă furnizează anunțuri sau mesaje relevante în conformitate cu
interesele dumneavoastră. Uneori cookie-urile de direcționare sunt
legate de alte site-uri, cum ar fi Facebook.
Cele patru categorii de cookie-uri sunt clasificate fie ca temporare
(cookie-uri de “sesiune”) sau pe termen mai lung (“cookie-uri
permanente”).
Cookie-urile de “Sesiune” înregistrează acțiunile dumneavoastră într-o
singură sesiune de navigare. Această “sesiune” începe atunci când
pagina este deschisă și se termină atunci când este închisă. Atunci
cookie-urile sunt șterse pentru totdeauna.
Cookie-urile “Permanente” sunt cele care rămân pe telefonul sau
computerul dumneavoastră pentru o anumită perioadă de timp. Ele sunt
activate automat atunci când vizitați din nou un anumit site.

O altă clasificare între cookie-uri se face în funcție de sursa acestora:
cookie-uri “primare” sau cookie-uri “terțe părți”. Cookie-urile “primare”
sunt create de către site-ul pe care îl vizitați, iar cele “terțe părți” sunt
create de către un alt site decât cel vizitat. Site-ul
https://www.mayahouse.ro/ permite cookie-uri terțe-părți doar din
partea site-urilor aprobate de către companie.

Cum pot opri cookies?
Browserul poate fi configurat astfel încât să respingă fișierele cookie.
Dezactivarea cookie-urilor poate duce, însă la îngreunarea accesării
paginilor web ale site-ului sau la imposibilitatea de înregistrare sau de
folosire a unor funcții care necesită înregistrarea sau colectarea de
informații. Setările referitoare la cookies pot fi modificate oricând.
Dacă nu doriți cookie-uri, puteți modifica setările browser-ului (pentru
informații, consultați secțiunea „Ajutor” din bara de meniu a browser-ului
dumneavoastră). Cookie-urile deja stocate pe computerul
dumneavoastră pot fi eliminate prin ștergerea datelor temporare de
navigare.
Mai multe informatii despre cookie-uri puteti gasi pe site-ul
www.allaboutcookies.org sau http://www.youronlinechoices.com/ro.